Expert TM 13 SRL, cu sediul in Bucuresti, este o societate cu obiectul principal “activitate de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal cod CAEN 6920, membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabili Autorizati din Romania, cu Autorizatia numarul 452 din anul 1996 si a Camerei Auditorilor Financiari din Romania, cu Autorizatia numarul 76 din anul 2001 si membra a Camerei Consultantilor Financiari din Romania din anul 2011, cu autorizatia nr. 465.

Clienti multumiti

Proiecte implementate

Audituri in 2014

Declaratii lunare

Societatea a fost infiintata in luna octombrie a anului 1996, avand numarul de ordine la Oficiul National al Registrului Comertului J40/8324/08.10.1996 si Codul Unic de Inregistrare RO8862966.

Pentru mentinerea unui nivel adecvat al calitatii serviciilor noastre,personalul este preocupat permanent de pregatirea profesionala participand la cursuri de perfectionare organizate de C.A.F.R. C.E.C.C.A.R.

Din anul 2014, societatea este autorizata de catre C.A.F.R. in colaborare cu Ministerul Fondurilor Europene sa auditeze proiecte finantate din fonduri europene , d-na Voiculescu Octavia, obtinand certificat de absolvire a cursurilor organizate de catre aceste foruri.
Portofoliul de clienti provine din domenii variate de activitate: productie,prestari de servicii in domeniul :constructii ,medical, consultanta in investitii financiare, proiectare, informatica, transporturi, piata de capital si comert cu ridicata pentru aparatura medicala, produse electronice si electrocasnice, materiale electrice si dealeri auto si institutiii financiare nebancare.

Fiecare client este important pentru societatea noastra acordandu-i atentia cuvenita in domeniul financiar contabil de care raspundem.